Skip to content

Vigtigt ændring: Avaz 3.2

  • Team Avaz 
  • 3 min read

Date: 10-Nov-2014

Kære Avaz – Dansk Brugere,

Vi har netop udgivet en gennemtestet stabil opdatering af Avaz Dansk i app-butikken – version 3.2.1 og det er sikkert at opdatere. Den seneste version af denne app vil give mange flere folk som har specielle behov, muligheden for at opleve og drage fordel af Avaz.vaz Dansk er gået fra at være en betalt app til en gratis app, med mulighed for in-app køb. Dette skift har dog givet visse af vores brugere nogen problemer. Vi beklager meget, hvis du har oplevet nogen problemer i forbindelse med denne opdatering.

Vi vil gerne forsikre dig om, at hvis du tidligere har købt Avaz og du nu opdaterer appen, så vil du IKKE skulle betaler for stemmer og symboler igen, hvis du bliver bedt om at gøre det efter opdateringen.

Hvis du mangler stemmer og symboler efter opdateringen, bedes du gøre følgende:

1. Tilmeld dig den 7-dages gratis prøveperiode

2. Send en e-mail til support@avazapp.com med den e-mail adresse du brugte til at registrere med, og vi vil løse dette for dig, så hurtigt som muligt.

Vi lover at prioritere dine problemer, så vi kan give dig en løsning så hurtigt som muligt.

Lad os forklare lidt mere detaljeret hvad der er sket –

1. Vi er gået fra at være en betalt app, til at være en gratis app med in-app køb. Hvis du har downloadet Avaz for den første gang, skal du tilmelde dig vores gratis prøveperiode som varer i 7 dage, herefter skal du købe enten et månedligt eller livslangst abonnement.

Men, hvis du tidligere har købt Avaz, vil vi automatisk give dig et livslangt abonnement når du opdaterer appen. Men, hvis du har slettet din tidligere udgave, og nu gen-installerer appen (på den samme eller en ny iPad), vil du opdage at du ikke har adgang til symboler & stemmer. Men bare rolig – følg venligst de ovenstående trin, og vi vil give dig et livslangt abonnement.

2. Fra version 3.2 har vi fjernet Acapela stemmer, og vi leverer nu stemmer fra IVONA. Det siges, at IVONA stemmer er af en bedre kvalitet. Men, hvis du allerede har købt Avaz kan du beholde Acapela stemmerne ved at vælge ”Ja” på opdateringsskærmen. Du vil dog ikke have adgang til Acapela stemmer hvis du har haft slettet og gen-installeret appen, eller hvis du har installeret appen på en ny iPad efter opdateringen.

Når du opdaterer til den nye version er det vigtigt, at du ikke sletter den tidligere version.

Vi beklager endnu engang og undskylder til dem af jer som har haft problemer under denne opdatering, vi gør vores bedste for at løse dette for jer så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for yderligere informationer, bedes du venligst kontakte os på support@avazapp.com.

Mange tak for jeres forståelse og støtte!

Sign up for our newsletter


Leave a Reply

Your email address will not be published.